ПАТРОН ПРАЗНИК

На  27.11.2012 година учениците со еден родител треба да се јават во училишната амбуланта поради систематски преглед. Да носат здравствени книшки со сини карточиња.!!!!

                      ПОЧИТУВАНИ ГОСТИ !!!

Добро ни дојдовте на нашата интернет страница.

Учиме низ игра и дружба, а сега и Вам ви споделуваме дел од нашиот свет.

Се надеваме дека ќе Ви се допаднат нашите активности.You are visitor no.

Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!