Денес есента се распосла и во нашата училница.Вредно го уредивме нашето есенско катче, кое секако има простор сеуште да се збогатува.Задоволни сме од првичниот изглед на катчето кое е богато со разнобојни лисја,слама,и есенски овошја....Еве и неколку слики за Вас...

По повод зачленување на првачињата во Дечката организација учениците организираа

учествуваа во пиредбата во нивна чест. На сите првачиња им  го честитаме овој свечен чин. Еве неколку фотографии од приредбата....

http://damegruevbitola.wordpress.com/2012/10/10/%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B1%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B2%D0%B0%D1%87%D0%B8%D1%9A%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA/

Сообраќајните полицајци ни посакаа безбедно учество во сообраќајот, и ние сме им многу благодарни.

HALLOWEN PARTY IN OUR CLASSROOM


Datenschutzerklärung
Make your free website at Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!